svgjoellecoelingh.nl
svg
Close

Branding / Design

Hoe bereik je je doelgroep wanneer twee bedrijven samenkomen

All Projects
Project info

Branding, communicatie en design voor TeamAnimation

TeamAnimation is een organisatie die jongeren werft, opleidt en plaatst op campings en vakantieparken. Een organisatie die haar eigen mensen uitzoekt en opleidt om het best mogelijke entertainment te verzorgen.

Sinds maart 2020 ben ik werkzaam bij TeamAnimation en heb ik onderzocht hoe wij de onberekenbare en jonge doelgroep van 17 tot en met 25 jaar het beste kunnen aanspreken, triggeren en overtuigen om bij TeamAnimation te solliciteren.

Ik werkte de nieuw ontwikkelde huisstijl uit tot social media uitingen, brochures, tone of voice, alles waarmee je je doelgroep gebruikt. Om vervolgens tijdens trainingen van 75% van de aanwezige deelnemers het antwoord te ontvangen dat de social media en andere uitingen doorslaggevend waren voor hun keuze voor TeamAnimation.

Mijn werkzaamheden bij TeamAnimation

Bij TeamAnimation vervulde ik de creative designer binnen de organisatie. Ik ontwikkelde de marketingcampagnes voor Facebook en Instagram, werkte al het grafische werk uit, schreef storyboards voor video's etc. en daarnaast onderzocht ik bijvoorbeeld de funnel die sollicitanten ondergaan en hielp ik bij het opzetten van een online event.

Meer weten? Neem contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over. 

Greenscreenvideo met persoonlijk ontworpen achtergrond

svg

Samenwerken? Neem contact op!

Joëlle Coelingh 2021